lunes, octubre 15, 2007

Rincones !

Cadaques y Cap de Creus, un lugar mágico lleno de contrastes donde los elementos Tierra, Mar y Aire se baten en duelo para medir sus fuerzas ! Un lugar que sin duda te hace cuestionar, el porque no quedarse a vivir allí !

Zuiko 14-42 mm

Zuiko 14-42 mm

Zuiko 14-42 mm

Zuiko 14-42 mm

9 comentarios:

Imac Foto dijo...

Bellas imagenes amigo, saludos

Eric dijo...

Lo apunto a mi lista de "cosas que hacer antes de los 30". jejje
En las fotos se ve realmente bien!
Saludos
ERIC

Miguel Angel López dijo...

Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho. Con tu permiso te he enlazado en el mío (si no te parece bien solo tienes que decirlo). Te seguiré con expectación.. Salu2

Anónimo dijo...

Buena serie. Las cuatro imágenes reflejan la fuerza de Cadaques. Has encuadrado muy bién... la serie no tiene desperdicio.
Saludos.

Anónimo dijo...

Ei, Pep!
Molt guapes, de veritat! No me'n canso mai de veure Cadaqués! Les has tractat amb elegància, sense cap estridència.

Anónimo dijo...

M'agraden totes, però em quedo amb les dues primeres. La primera sense dubte perque és el poble, tan màgic i tan bé que l'has captat, m'encanta la llum i sembla fins i tot que hi estigui. I la segona és xulísima amb els testos, la botiga de tota la vida i els colors.

www.photo-effe.com dijo...

delle immagine dai toni molto caldi, bravo

Luna Agua dijo...

Preciosa armonía de colores.

kiti dijo...

No viure allà peruqe en epoques d'estiu hi ha taaaannta gent que es fa una mica insoportable!! però sí, és un lloc de ensueño (ara no sé com és diu en català) de somni, jo i que consti que sóc feliç..sempre he pensat que si alguna vegada voldria perdre la vida seria allà, al cap de creus, per la bellessa del paissatge el contrast l'espectacular de la natura, ho has captat molt bé,

salutacions,
cristina

 

EL DIAFRAGMA © 2008. Chaotic Soul :: Converted by Randomness